OMG

Fittie tussen Cardi B en Nicki Minaj tijdens New York Fashion Week

  1. Newschevron right
  2. Fittie tussen Cardi B en Nicki Minaj tijdens New York Fashion Week

"You can take the girl outta the hood, but can't take the hood outta the girl". Deze line geldt sowieso voor Cardi B, die Nicki Minaj aanviel tijdens een evenement van de New York Fashion Week. De twee rappers hebben al een tijdje ruzie, maar gisteravond werd het Cardi B even teveel.

Op haar Instagram uit ze haar frustraties. Daarin beschrijft de Dominicaanse onder andere dat ze heel veel bullshit aan zich voorbij heeft laten gaan. Zo zou Nicki Minaj andere artiesten opstoken tegenover Cardi B.

"Je dreigt samenwerkingen te stoppen met artiesten als ze ook met mij gaan werken. Je praat allemaal bullshit over me en wanneer ik je in real life ermee confronteer, blijkt het ook echt zo te zijn. Maar wanneer je m'n kind in deze onenigheid betrekt en nare dingen zegt over mij als moeder, dan zijn de rapen echt gaar."

cardi Beef

Hieronder zijn beelden te zien van het voorval. Cardi B werd tegengehouden door beveiligers. Ook trok ze haar schoenen uit en gooide die in de richting van Nicki. Ze verliet de ruimte op bloten voeten en had ook een bult op haar voorhoofd.

Ster advertentie
Ster advertentie