OMG

Man durft vriendin niet te vertellen dat hij haar te zwaar vindt

foto: Pexels
  1. Newschevron right
  2. Man durft vriendin niet te vertellen dat hij haar te zwaar vindt

De berichten van Humans of New York zijn vaak emotioneel, inspirerend of zetten je aan het denken, maar het verhaal van de man in de post hierboven roept vooral haatgevoelens op bij mensen. Hij wil niet in beeld en waarschijnlijk komt dat uit angst voor eventuele gevolgen. De man durft zijn vriendin namelijk niet te vertellen dat hij haar te zwaar vindt. En dat vindt hij al vanaf het begin van hun relatie.

"Perfect, maar te zwaar"

In de post van Humans of New York vertelt de man dat alles perfect is aan haar, behalve haar gewicht: "De dates waren geweldig en alles aan haar is precies zoals ik wil. Ik wilde iets moois niet verpesten vanwege zoiets kleins, maar we zijn inmiddels 1,5 jaar verder."

bespreekbaar maken?

Hij voelt zich blijkbaar klote en vraagt zich af of hij dit onderwerp ooit bespreekbaar kan maken: "Ik voel me een slecht persoon omdat ik me hier niet overheen kan zetten." Binnenkort gaan ze in relatietherapie, maar hij denkt dat geen invloed zal hebben op hem: "Bestaat er een juiste manier om iemand te vragen of ze voor jou wil afvallen?"

advies op Facebook

Facebooker Sean adviseert de man uit de post om het bespreekbaar te maken als hij zich zorgen maakt om haar gezondheid. Als het de man puur om het uiterlijk gaat, dan heeft Sean een andere oplossing: "blijf single."

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Als de relatie dit gedrag overleeft en het onderwerp is bespreekbaar gemaakt, dan is het kijken van horrorfilms misschien extra gezellig om samen te doen. Daar blijk je namelijk van af te kunnen vallen.

Ster advertentie
Ster advertentie