OMG

Personal trainer doet huwelijksaanzoek zoals je nog nooit gezien hebt

  1. Newschevron right
  2. Personal trainer doet huwelijksaanzoek zoals je nog nooit gezien hebt

Sommige mensen vragen hun partner ten huwelijk tijdens een romantisch etentje of op het strand terwijl de zon langzaam onder gaat, anderen pakken het wat grootser aan. Josef Rakich bijvoorbeeld: zijn aanzoek was zo extravagant dat hij de lat voor anderen meteen heel hoog heeft gelegd.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Alles uit de kast

De Nieuw-Zeelandse Josef en Maryam zijn drie jaar bij elkaar. De personal trainer vond het wel tijd om de hand van zijn vriendin te vragen. Hij haalde daarvoor alles uit de kast. Hij kocht een dure ring, oefende alvast hoe hij het beste op zijn knie kon gaan en maakte een groot masterplan.

Voor het moment suprême werd een compleet stadion afgehuurd, waar het koppel per helikopter naartoe vloog. Het sportveld lag bezaaid met ballonnen, er was vuurwerk en - een klein detail - er stond ook nog een roze Range Rover voor de vrouw klaar. Omringd door foto- en videografen, vrienden en familie - die trouwens ook van tevoren van niets wisten - ging Josef op zijn knieën. Maryam zei natuurlijk ja. Gelukkig maar, stel je eens voor dat ze nee zou zeggen. Zou jij dat nog durven?

Ster advertentie
Ster advertentie