OMG

4 celebrity-dubbelgangers die kapot erg lijken

foto: Instagram: same.de.la.same
  1. Newschevron right
  2. 4 celebrity-dubbelgangers die kapot erg lijken

Soms kom je iemand tegen die als twee druppels water op een beroemdheid lijkt. Het Instagramaccount Same De La Same verzamelt foto's van dit soort dubbelgangers. Dit zijn vier van de beste lookalikes die op het account staan:

1. Shakira
Als je Rebeca Maiellano ziet, moet je even twee keer kijken. De Venezolaanse zangeres lijkt namelijk als twee druppels water op haar Colombiaanse collega Shakira.

{instagram https://www.instagram.com/p/B08clz1lBrO/ }

2. Jennifer Lopez

De Mexicaans-Peruviaanse Connie Pena heeft er haar werk van gemaakt om op te treden als Jennifer Lopez-dubbelganger. Hoewel ze zeker wat weg heeft van J.Lo, doet ze ook veel moeite met make-up en kleding om exact op de popster te lijken.

{instagram https://www.instagram.com/p/BuEiEX5nfc3/ }

3. Mila Kunis

De Amerikaanse Chelsea doet geen moeite om op Mila Kunis te lijken, maar wordt toch vaak met haar vergeleken. Waarschijnlijk komt dat vooral door haar ogen.

4. Snoop Dogg

Eric Finch treedt op als 'professional lookalike' van Snoop Dogg. Een echte fan kan hem natuurlijk makkelijk van de echte Snoop onderscheiden, maar eerlijk is eerlijk, als hij zijn zonnebril op zet lijkt hij er best wel op.

Ster advertentie
Ster advertentie