OMG

Lachen met Cho en Achmed Akkabi op de bank bij Dino

  1. Newschevron right
  2. Lachen met Cho en Achmed Akkabi op de bank bij Dino

Emotionele en hilarische momenten in alweer de derde aflevering van de nieuwe tv show Dino. Met een blinkende studio en de band Re:Freshed Orchestra lijkt Jandino Asporaat opnieuw een succesformule te pakken te hebben. Zijn pas tot leven gewekte persoonlijkheid 'Gerrie' brak internationaal door en zelfs Taraji. P Henderson (Empire's Cookie) postte haar moves op haar Instagram. Gisteravond schoven onder andere acteur Achmed Akkabi en Cho aan in de show (19:40 min).

Jandino blikte met beide celebs terug naar de begintijd van hun carrière. Voor Achmed was dat een emotionele periode, omdat zijn moeder leed aan kanker. "Op het moment dat ik mijn eerste Albert Heijn reclame deed, werd zij ziek. Toen ze in haar ziekenhuisbed lag, heb ik net zo lang met haar voor de tv gezeten, totdat de reclames kwamen en ze mij kon zien. Ze was heel trots op mij toen ze het zag. Na die ene keer is ze vrij snel overleden."

Cho vertelt dat hij in het begin heeft moeten wennen aan alle aandacht van de fans: "Het was best wel eng. Mensen kennen je van een liedje en stappen ineens op je af. Maar ik heb nu geleerd het ijs te breken en een fa'ka (hoe gaat 't) te gooien."

Check de hele aflevering van Dino hieronder, inclusief een Cho en Frans Bauer duet van 'Misschien wel, he?'.

De derde aflevering van 'Dino' is tot donderdag 3 november gratis te bekijken.

Ster advertentie
Ster advertentie