OMG

SCHOKKEND: Kids livestreamen hoe verslaafde ouders knock out liggen

  1. Newschevron right
  2. SCHOKKEND: Kids livestreamen hoe verslaafde ouders knock out liggen

"Mama sta op! Papa wordt wakker!" Twee jongeren hebben live gefilmd hoe hun heroïneverslaafde ouders totaal niet reageren bij thuiskomst. De moeder ligt knock out op de bank, terwijl de vader al slapend de vloer kust.

Moeilijke toekomst

De moeder van de jongeren lijkt eventjes wakker te worden door de felle zaklamp waarmee haar dochter schijnt, maar ze valt vervolgens weer weg. De broer en zus doen lacherig in de video, maar zoals de jongen al zegt: "You can't be like this around your kids. That's not cool." Je weet nu al dat die kids een moeilijke toekomst tegemoet gaan. Wie weet wat ze al hebben meegemaakt.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Heroïne-epidimie

Het heroïnegebruik blijft in de Verenigde Staten schrikbarend toenemen. Het aantal overdosissen met een dodelijk gevolg verdubbelde zelfs in de afgelopen vijf jaar. Het neemt ook steeds extreme vormen aan. Zo wordt het spul soms zelfs versneden met carfentanil, een pijnstiller die duizenden keren krachtiger is dan morfine. Daar verdoven ze bijvoorbeeld olifanten en nijlpaarden mee.

Knock out op straat

Vorige week dook nog een video op waarin een man lachend filmde hoe een koppel dat te veel heroïne had gebruikt voor pampus lag.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie