OMG

Pratende seksrobot in ontwikkeling: ''Met glijmiddel vind ik het fijner''

foto: ANP
  1. Newschevron right
  2. Pratende seksrobot in ontwikkeling: ''Met glijmiddel vind ik het fijner''

Je moet er maar van houden: seks hebben met een siliconen pop/robot. Mocht je het moeilijk vinden om het bed met een echt persoon te delen, kom je toch steeds dichter in de buurt van de realiteit. Motsudolls is bezig met het ontwikkelen van een eigen seksrobot, die kan praten. Om precies te zijn in de Nederlandse taal. Ook kreunt ze wanneer je seks met haar hebt.

Mytenga

GeeN bescheiden gesprekken

Misschien een beetje creepy om een pop, genaamd Robin, tegen je te horen praten. Vooral als het gaat om zinnen zoals 'ik vind het fijn als je bij me bent'. De gesprekken zullen op z'n Vlaams gevoerd worden: zacht, sexy en geil voor de Nederlanders. Natuurlijk moet er voor ieder wat wils zijn, dus zijn er verschillende stemmen met ieder hun eigen accent. De seksrobot blijft overigens niet bescheiden. Ideaal voor als je een echte freak onder de laken wil hebben.

''Weet je, met glijmiddel vind ik het fijner. Wil je wat op mijn schaamlippen doen?''

Loyale seksrobot

Seksrobot Robin is daarnaast ook erg loyaal. Sommige 'intelligente' apparaten nemen jouw stem op en sturen die naar een externe server. Robin niet, zij bewaart jouw geheimen. De pop kan volledig offline haar werk doen.

Totaalprijs

Robin wordt vanaf medio 2019 geleverd, maar je zal haar niet voor een prikkie in huis hebben. Een totaalprijs van een kleine 5000 euro moet je er namelijk wel voor overhebben.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie