OMG

Koppel speelt al 18 jaar Mario Kart tegen elkaar om één simpel taakje

  1. Newschevron right
  2. Koppel speelt al 18 jaar Mario Kart tegen elkaar om één simpel taakje

Je bent nooit te oud voor spelletjes! Dat geldt zeker voor de ouders van de Britse filmmaker Louis Hvejsel Bork. Zij spelen al 18 jaar Mario Kart tegen elkaar. Niet alleen omdat ze het leuk vinden, maar ook vooral omdat ze één ding niet willen doen: thee zetten. Daarom hebben ze met elkaar afgesproken: wie verliest, zet thee.

18 jaar traditie

In 1999 kreeg Louis de Nintendo 64 cadeau van zijn ouders. Sinds 2001 speelde hij minder met de Nintendo en hadden zijn ouders de tijd om het uit te proberen. Ze spraken af om wedstrijdjes te doen om huishoudelijke taken. Inmiddels is Louis al het huis uit, maar zijn ouders spelen het racespel nog steeds.

Vader vs. moeder

Louis deelde vier jaar geleden ook al een foto van zijn ouders op Reddit. Daarin vertelde hij dat de twee aan elkaar gewaagd zijn en dat ze allebei hun favoriete karakters hebben. Zo speelt zijn vader altijd voor Toad, terwijl zijn moeder afwisselt tussen Yoshi en Wario.

Every day my parents play Mario Kart 64 to see who will make a cuppa tea. They’ve done this religiously since 2001. from r/gaming
Ster advertentie
Ster advertentie