OMG

Leraar laat tattoo met namen leerlingen zetten om bijzondere reden

  1. Newschevron right
  2. Leraar laat tattoo met namen leerlingen zetten om bijzondere reden

De jonge leraar Mr. Murray heeft de namen van zijn leerlingen op zijn lichaam laten tattoeëren. Hij was namelijk geschokt toen hij hoorde dat een groot deel van zijn leerlingen niet van plan was verder te gaan studeren na hun eindexamen vanwege financiële redenen. Dus verzon hij een speciale uitdaging.

tattoo

Joshua daagde zijn leerlingen uit om ieder aan een studiebeurs van minstens 5000 dollar te komen. In ruil daarvoor sloot hij de bijzondere deal om alle namen op zijn lichaam te tatoeëren.Alle kinderen haalde ruim hun doel. Ze haalden bij elkaar meer dan 700.000 dollar op! Dus moest de leraar vier uur lang in een stoel zitten om de 28 namen van zijn leerlingen op zijn lichaam te vereeuwigen.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

BAAN

De 25-jarige man houdt van zijn baan als leraar. Zijn doel is om zijn leerlingen te inspireren, zo laat hij weten in een televisie interview: "Het klinkt cliché, maar mijn leerlingen zijn de reden dat ik elke dag om vijf uur in de ochtend vrolijk opsta om naar mijn werk te komen." Hij wilt daarom ook niks liever dan een goede toekomst voor zijn leerlingen.

Ster advertentie
Ster advertentie