OMG

Man trouwt met rijstkoker, maar scheidt alweer na vier dagen

foto: Facebook: Khoirul Anam
  1. Newschevron right
  2. Man trouwt met rijstkoker, maar scheidt alweer na vier dagen

'Liefde gaat door de maag', zeggen ze. Dat gezegde nam de Indonesische Khoirul Anam wel heel letterlijk, aangezien hij besloot te trouwen met zijn rijstkoker. Helaas duurde de liefde niet heel lang, omdat hij vier dagen later alweer in scheiding lag.

Speciale dag

Khoirul deelde foto's van zijn huwelijk op Facebook en ging daarmee viraal. Op de foto's is te zien hoe hij en zijn rijstkoker op de speciale dag helemaal gedressed waren. Het apparaat droeg zelfs een sluier. Uiteraard zit er ook een foto bij waarop te zien is hoe Khoirul alle benodigde documenten ondertekent en nog een foto waarop hij de bruid kust op de deksel.

In de post op Facebook laat Khoirul nog even weten waarom hij zo gek op zijn bruid is. "Je bent eerlijk, liefdevol en gehoorzaam. Zonder jou zou mijn rijst niet gaar worden", schrijft hij.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Van korte duur

Maar die liefde bleek uiteindelijk van korte duur te zijn. Vier dagen na de trouwerij was Khoirul namelijk alweer gescheiden. "Mijn besluit staat vast. Het is moeilijk, maar dit is de keuze die ik heb gemaakt. Er bestaat geen perfecte partner." Wat de precieze reden van zijn besluit is, laat Khoirul in het midden.

Ster advertentie
Ster advertentie