Naar homepage
OMG

TikTokker na een maand verlost van lijmspray in haar

foto: YouTube: TMZfoto: YouTube: TMZ
  1. Newschevron right
  2. TikTokker na een maand verlost van lijmspray in haar

TikTokker Tessica Brown ging afgelopen week viraal nadat ze lijmspray - dat wordt gebruikt om te klussen - gebruikte in plaats van haarlak. Daardoor kon ze al sinds een maand haar haar niet bewegen. Inmiddels is dat verleden tijd na een ingreep, die gefilmd werd door TMZ, bij een plastische chirurg!

De wanhoop nabij

Tessica was de wanhoop nabij nadat ze tevergeefs gebruikmaakte van verschillende tips van haar mede-TikTokkers. Niets bleek namelijk te helpen. Zelfs een ziekenhuisopname, waarbij Tessica een pijnlijke behandeling met aceton kreeg, liep uit op niets. "Het brandde zo erg, dat mijn hart sneller begon te kloppen", vertelde ze in een interview met de Amerikaanse radiozender Kiss 92.5.

Wondermiddel

Tot Tessica's grote vreugde liet uiteindelijk een plastisch chirurg weten dat hij de lijmspray uit het haar kon verwijderen. De chirurg had zo met Tessica te doen dat hij de ingreep van 12.500 dollar gratis liet uitvoeren. In een interview met TMZ vertelde hij dat het wondermiddel bestaat uit een medische lijmverwijderaar, aloë vera, olijfolie en een scheutje aceton.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Opluchting

De ingreep duurde uiteindelijk vier uur en werd gefilmd door TMZ. Een opgeluchte Tessica kon na de ingreep niet meer van haar haar afblijven. Op de vraag of ze klaar is met het doen van haar eigen haar antwoordde Tessica lachend: "Iemand moet mijn haar doen, want Valentijnsdag komt eraan."

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie