OMG

Model is het niet eens met break-up en dumpt de auto van haar ex in zijn zwembad

foto: Facebook: Guy Gentile
  1. Newschevron right
  2. Model is het niet eens met break-up en dumpt de auto van haar ex in zijn zwembad

Het Russische model Kristina Kuchma was boos op haar ex-vriend. En niet zo'n beetje ook. Haar ex, voormalig Wall Street-topman Guy Gentile, kwam erachter dat ze wel heel erg verslaafd was aan zijn geld. Hij dumpte haar, maar zij nam gelijk wraak door zijn Mercedes S400 van omgerekend 50.000 euro in het zwembad te rijden.

Zwanger

Kristina had aan Guy laten weten dat ze zwanger was. Hij vertelde haar dat hij haar zou helpen het kind te onderhouden, maar het bleek geen gewone zwangerschap te zijn: ''Ik ben zwanger van een idee!'' En ze wilde graag een startkapitaal van 50.000 dollar van hem, maar dat zag hij niet zitten. Hij had haar namelijk al een iPhone en een dure handtas gegeven.

Lege auto

Aan de New York Post liet Guy weten dat hij zich in eerste instantie geen zorgen maakte om de auto. Hij dacht namelijk dat ze nog in de auto zat, maar dat bleek niet het geval. Na dat besef was hij natuurlijk wel woedend.

''Mijn hart ging tekeer, omdat ik dacht dat ze nog in de auto zat. Ik dacht op dat moment helemaal niet aan de auto. Maar toen ik me realiseerde dat ze er niet in zat, was ik wel kwaad dat zij tot zoiets in staat was, na alles wat ik voor haar gedaan heb.''

Ster advertentie
Ster advertentie