OMG

Vrouwen willen Fortnite laten verbieden omdat het hun mannen verandert

foto: change.org
  1. Newschevron right
  2. Vrouwen willen Fortnite laten verbieden omdat het hun mannen verandert

Op Change.org verschijnen massaal petities waarin vrouwen oproepen om de game Fortnite te verbieden. De liefde en aandacht die ze vroeger van hun vriendjes of partners kregen, is in veel van die gevallen blijkbaar verdwenen. De dames willen de populaire game daarom zo snel mogelijk naar Tupac, Aaliyah en Bob Marley sturen.

"Wij verdienen aandacht!"

Ana ziet Fortnite tegenwoordig als een concurrent die alle aandacht van haar vriendje trekt. Vol frustratie schrijft ze: "Je crush, je wederhelft, ze zijn allemaal besmet. Dit spel betekent het einde van relaties en vriendschappen. (...) Waar is de aandacht die WIJ verdienen? Waar is dat berichtje dat je ons terug hoort te sturen? (...) Wij willen onze geliefden terug! Wij willen de aandacht terug die we verdienen! Is dat te veel gevraagd? Ik denk het niet!"

Meer duivels dan FIFA

Blijkbaar heeft Fortnite ook invloed op je gedachtegang, want Chloe schrijft in haar petitie: "Dit spel pakt onze vriendjes af en brainwasht ze." In de petitie van ene Iria staat ook weinig positiefs over de game: "Dames zijn jullie ook niet klaar met mannen die er uren over doen om jullie een berichtje terug te sturen, omdat hij Fortnite speelt? Laten we deze shit laten deleten." Aaliyah, die je zeker niet moet verwarren met de zangeres, wil Fortnite ook verbieden. "We dachten dat FIFA een groot probleem was, maar toen kwam dit duivelse spel uit!"

Kamervragen

De ene vrouw wil dat 100 mensen hun petitie tekenen, de ander 500, maar het uiteindelijke doel lijkt bijna nooit gehaald te worden. Gelukkig, want dat scheelt weer Kamervragen. En zo heb je weer een goede reden om video's te checken van FunX-dj Youssef die veel te fanatiek Fortnite speelt. Of je speelt natuurlijk gewoon mee.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie