OMG

Pokémon Go maar dan met spoken: Ghostbusters World

foto: youtube/ghostbustersworld
  1. Newschevron right
  2. Pokémon Go maar dan met spoken: Ghostbusters World

Ontwijk je Pikachu's omdat je probeert af te kicken van Pokémon Go? Dan loop je later dit jaar het risico om verslaafd te raken aan de game Ghostbusters World. Net als in de films en comics van de Ghostbustersfranchise ga je als één van de hoofdrolspelers op jacht naar spoken en geesten. Dat doe je in een AR-wereld, zoals gamers dat ook deden in de Pokémongame die twee jaar geleden zo ontzettend populair was.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Spokenjacht

Op de eerste beelden van Ghostbusters World is al te zien hoe het ongeveer moet gaan werken. Je mikt, schiet, vangt een spook en stopt het in je spokenval. Er is op dit moment nog weinig bekend van de game. Wat we wel weten is dat de originele personages en een groot aantal 'bekende' spoken hun opwachting gaan maken in de game. Meer informatie over de Ghostbustersgame volgt midden maart tijdens de Game Developers Conference in San Francisco.

Ghostbusters

De films, stripboeken én tekenfilms van de Ghostbusters waren in de jaren tachtig en negentig onwijs populair. Na een jarenlange stilte, en een aantal ruzies rondom een derde film, kwam er pas in 2016 een nieuwe Ghostbustersfilm uit waarin de belangrijkste personages werden gespeeld door vrouwen. De film bleek succesvol, maar wordt de augumented reality-game dat ook?

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie