OMG

Jaloerse vrouw speelt politieagent om dates van ex-vriend te voorkomen

  1. Newschevron right
  2. Jaloerse vrouw speelt politieagent om dates van ex-vriend te voorkomen

Je hebt jaloerse mensen, maar je hebt ook een buitencategorie die verder gaat dan jaloezie. In die categorie kan je Lauren plaatsen, want zij heeft haar ex-vriend twee jaar lang wijsgemaakt dat hij onderdeel was van een politieonderzoek. Daardoor kon ze haar ex Mitchell een avondklok opleggen en zelfs wijsmaken dat hij bepaalde plekken niet mocht bezoeken. Op die manier wist de Britse zijn sociale leven in Shropshire compleet te ruïneren.

Politieagentje spelen

Lauren heeft in 2014 een korte seksuele relatie gehad met Mitchell. Twee maanden nadat het uitging begon ze haar catfishplan uit te voeren. Lauren maakte haar ex wijs dat ze het slachtoffer was geworden van een misdaad en vroeg Mitchell of hij een verklaring wilde tekenen. Daarna begon ze de rol van politieagent Robert Hay en zijn denkbeeldige collega's te spelen die per e-mail contact opnam met Mitchell. De catfish maakte het plaatje compleet door er ook twee Facebookprofielen bij aan te maken. Ze deed dit allemaal om te voorkomen dat hij verder zou gaan met zijn leven.

Gevangenisstraf

Na twee jaar besloot Mitchell de politie te benaderen, omdat hij na een gesprek met collega's begon te twijfelen aan het verhaal. De agenten konden hem al snel vertellen dat de mailtjes nep waren en traceerden ze terug naar zijn ex: Lauren. De 21-jarige vrouw uit Shropshire werd aangeklaagd voor het onrechtmatig voordoen als politieagent en stalking. Het kwam Lauren op een celstraf van negen maanden te staan. Daarnaast mag ze haar ex niet meer opzoeken en mag ze voortaan de geschiedenis van haar internetbrowser niet meer verwijderen.

Het speelde zich allemaal af in Shropshire en zo ziet Lauren eruit.

Ster advertentie
Ster advertentie