OMG

Droomvacature: Amerikaanse krant zoekt schrijver die de hele wereld rond wil reizen

  1. Newschevron right
  2. Droomvacature: Amerikaanse krant zoekt schrijver die de hele wereld rond wil reizen

Als je van schrijven en reizen houdt, heb je waarschijnlijk wel de droom om die twee hobby's te combineren en er ook nog een betaald voor te krijgen. Helaas zijn die banen schaars, maar er is nu wel één interessante vacature online gekomen. De gerenommeerde krant The New York Times zoekt namelijk iemand die in één jaar naar 52 plekken op de wereld wil reizen en daarover wil schrijven.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

52 mooie plekken

The New York Times publiceert elk jaar '52 Places to Go', een lijst waarin ze 52 plekken op de wereld tippen. Voor deze lijst is de krant nog op zoek naar een ambitieuze reiziger die in staat is om een bijzonder verhaal over elke bestemming te schrijven.

'De ideale kandidaat is een eeuwige student van het leven'

Eisen

Wat de eisen zijn? Om te beginnen een well worn paspoort. Daarnaast moet je foutloos Engels kunnen schrijven en ervaring hebben met schrijven en social media. Ook moet je al werkervaring hebben bij een mediaorganisatie. Ben je geïnteresseerd? Je kunt hier solliciteren.

Populaire

Een kleine kanttekening... er is in één dag al meer dan tweeduizend keer gereageerd op de vacature. Dus als je kans wil maken op deze droombaan moet je wel een hele goede motivatie kunnen schrijven. Succes!

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie