OMG

Moeder vraagt op social media waarvoor zoons speeltje in zijn badkamer is

  1. Newschevron right
  2. Moeder vraagt op social media waarvoor zoons speeltje in zijn badkamer is

Je ouders blokkeren op social media kan zijn voordelen hebben, maar het betekent ook dat je het niet doorhebt als jij het onderwerp van hun posts bent. Een christelijke moeder vindt tijdens het schoonmaken een eigenaardig speeltje aan de muur van haar zoons badkamer. Onschuldig als zij is, besluit ze aan haar nieuwe Twittervrienden te vragen waarvoor het is. Het antwoord was alleen niet waar ze op hoopte.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

"Dat is geen conditioner"

Weet je niet wat het is, dan is het misschien maar beter ook. Maar de tweet leverde Patty in ieder geval honderden nieuwe volgers, retweets en tevreden comments van de fabrikant van het speeltje op.

CJ's moeder verbaasde zich over alle aandacht en maakte de situatie er niet beter op door het object verder te omschrijven.

"Van welke man is die mond?!"

Het speeltje op zijn badkamer is waarschijnlijk niet het enige dat CJ voor zijn moeder verborgen houdt. Na een kijkje van dichterbij door de fabrikant, bleek dat de aankoop van de 19-jarige geen vrouw moest voorstellen.

Hoe snel Patty's zoon erachter komt dat zijn moeder zijn 'business' de wereld in heeft gestuurd, is nog de vraag. Hij heeft haar maanden geleden geblokkeerd op Twitter. Lees de rest van het hilarische gesprek tussen Patty en andere twittergebruikers hier.

Zou Patty Parsons echt zo naief zijn of draait het hier om een goede reclamestunt van de fabrikant?

Ster advertentie
Ster advertentie