Naar homepage
OMG

Jongen (7) speelt verstoppertje in afvalbak en wordt in vuilniswagen gegooid

foto: WFLA
  1. Newschevron right
  2. Jongen (7) speelt verstoppertje in afvalbak en wordt in vuilniswagen gegooid

Een potje verstoppertje liep niet zo goed af voor de Amerikaanse Elias Quezada. De zevenjarige jongen dacht een perfecte verstopplek te hebben gevonden door in een afvalbak te schuilen, alleen kwam net op dat moment de vuilniswagen langs. Gelukkig zag een van de vuilnismannen op tijd dat er meer dan alleen vuilnis in de bak zat.

Het einde

De afvalbak waar Elias in verstopt zat was al door de mechanische arm van de vuilniswagen achter in de bak geleegd. "Ik dacht dat dit het einde was", zegt Elias tegen NBC over het moment dat hij op het punt stond vermorzeld te worden door de machine. "Ik werd opgepakt en op de plek gegooid waar ik als aardappelpuree zou eindigen."

Gelukkig zag de bestuurder van de vuilniswagen via een camera net op tijd dat er een jongetje in de wagen zat. Hij schakelde direct de vermaler van de truck uit en belde het alarmnummer. "Toen ik naar de camerabeelden keek zag ik iets vallen. Ik liep naar buiten en zag hem. Hij zei: 'help me, help me', ik zei: 'je bent nu veilig'."

De oma van Elias is de vuilnisman heel erg dankbaar. "Ik ben heel dankbaar dat hij op dat moment naar de camerabeelden keek en zo snel handelde. Anders was Elias er niet meer geweest."

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie