OMG

Man trouwt koppel uit New York vanuit flatraam door coronacrisis

foto: Instagram/Reillyjennings
  1. Newschevron right
  2. Man trouwt koppel uit New York vanuit flatraam door coronacrisis

Reilly Jennings en Amanda Wheeler zouden in oktober gaan trouwen, maar door de gevolgen van het coronavirus hebben ze hun huwelijk juist vervroegd. De dames waren bang dat de trouwlocatie mogelijk gesloten zou zijn in die periode. Ook konden ze geen geld meer opzij leggen, omdat Amanda is ontslagen bij de gym waar ze werkte.

Beëdigde vriend

Reilly en Amanda vroegen snel een trouwvergunning aan bij het Marriage Bureau, zodat ze konden trouwen. Maar vlak nadat de vergunning er kwam, besloot de burgemeester van New York dat het trouwbureau voor een onbekende periode zou sluiten. Een trouwambtenaar vinden leek haast onmogelijk, totdat hun vriend Matt Wilson beëdigd bleek te zijn en het stel graag wilde helpen.

Trouwen vanuit het raam

Met hun trouwkleding aan gingen Reilly en Amanda richting Matt. Om eventuele besmettingen te voorkomen trouwde hij het stel vanuit zijn raam op de vierde verdieping. Met buren en vrienden op de stoep en in auto's, gaven ze elkaar het ja-woord. Het stel vond het perfect. "Om juist in deze onzekere tijden Amanda mijn vrouw te mogen noemen, is heel bijzonder", zei Reilly. De huwelijksreis gaat overigens nergens naartoe. Ze blijven thuis in quarantaine en gaan Netflixen.

Ster advertentie
Ster advertentie