OMG

Pakistaanse vrouw vergiftigt per ongeluk hele schoonfamilie

foto: YouTube Eshan Muneer
  1. Newschevron right
  2. Pakistaanse vrouw vergiftigt per ongeluk hele schoonfamilie

Door te trouwen blijf je voor altijd trouw aan jouw ware liefde. Maar wat doe je als uitgehuwelijkt wordt aan een familielid, waar je helemaal niet verliefd op bent? Je kunt niet zomaar challas... Volgens een Pakistaanse vrouw zat er maar één ding op: haar man vermoorden. Ze wilde haar man vergiftigen, maar dat ging niet helemaal zoals gepland!

melk

De uitgehuwelijkte vrouw had een goed plan bedacht, althans dat dacht ze. Ze deed rattengif in de melk van haar man, maar raad eens? Juist, hij dronk de melk niet op! En toen ging het mis. De schoonmoeder pakte de vergiftigde melk en gebruikte het als ingrediënt voor de traditionele zuiveldrank lassi. De hele schoonfamilie had kennelijk dorst, want 27 familieleden dronken de vergiftigde lassi op.

doden

Met spoed werd de hele schoonfamilie opgenomen in het ziekenhuis. De uitgehuwelijkte vrouw had flink veel gif gebruikt, want in het ziekenhuis overleden er zeventien familieleden! Tien familieleden zijn nog steeds opgenomen. De Pakistaanse heeft inmiddels bekend en zegt dat ze spijt heeft dat haar schoonfamilie het slachtoffer is geworden.

Ster advertentie
Ster advertentie