OMG

Opname rapclip zorgt voor file op A10

foto: Instagram: @at5.nl
  1. Newschevron right
  2. Opname rapclip zorgt voor file op A10

Er vond donderdag wel een hele bizarre gebeurtenis plaats op de A10 richting Amsterdam-Noord. Zo werd er tijdens de spits midden op de snelweg spontaan een rapclip opgenomen, waardoor het verkeer werd geblokkeerd en er een file ontstond. Voor alle mensen die de video zien, nog even een disclaimer: don't try this at... de snelweg.

File

In de video die rondgaat op social media is te zien dat drie auto's naast elkaar stilstaan en daardoor alle rijstroken blokkeren. Ook is onder andere te zien dat een iemand op de voorruit van een cabriolet zit, terwijl een cameraman hem filmt. Dit allemaal terwijl er zich achter hen een file ontwikkelt. Na een aantal seconden zijn de opnames voorbij en rijden de drie auto's weg, waarna de file voorbij is.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Twee keer

Nadat AT5 contact had met meerdere tipgevers, werd het duidelijk dat het om een rapper genaamd Salim gaat. Dat blijkt te kloppen, want op de Instagrampagina van de rapper is ook een video gedeeld van de opname op de A10. En wat blijkt? Ze hebben de opname nog een tweede keer herhaald, zoals hieronder te zien is.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie