OMG

Vrouw verdient 50k per maand door zich niet te scheren

foto: Twitter: @ittybittycherryfoto: Twitter: @ittybittycherry
  1. Newschevron right
  2. Vrouw verdient 50k per maand door zich niet te scheren

Een 25-jarige vrouw maakt tienduizenden dollars per maand door zich niet te scheren. Zo deelt ze foto's en video's van haar behaarde lichaam op OnlyFans en dat levert haar veel geld op. Haar fans betalen namelijk maar al te graag voor de intieme kiekjes van haar ongeschoren body.

Stoppen met scheren

In gesprek met The Daily Mail onthult Cherry dat ze in 2020 besloot om een OnlyFans-account aan te maken. "Ik verloor mijn baan en had een nieuwe manier nodig om geld te verdienen." In de beginfase verdiende de vrouw uit Washington 'slechts' vier- tot vijfduizend dollar per maand op het platform. Maar toen ze van één van haar volgers het verzoek kreeg om haar lichaamshaar te laten groeien, schoten haar inkomsten omhoog.

foto: Twitter: @ittybittycherry

Bijzondere verzoeken

Na het verzoek van de volger stopte Cherry met scheren en poseerde ze steeds vaker opzichtig met de voller rakende (intieme) plekken op haar lichaam. Zo liet ze onder meer de haren op en rondom haar oksels, armen, benen, billen en vagina groeien. Dat haar metamorfose vervolgens ook voor enthousiasme zorgde bij andere volgers, is een understatement. "Ik besefte al snel dat schaamhaar voor veel mensen een fetisj is. Zo krijg ik bijzonder veel verzoeken van mijn klanten, die op zijn zachtst gezegd behoorlijk vreemd kunnen zijn."

Volgens Cherry vragen mensen haar onder meer of ze haar okselhaar wil likken of aan het haar rondom haar vagina wil kriebelen. "Daarnaast kijken mensen graag naar me als ik ga strippen of naakt opdrachten voor ze uitvoer." De 25-jarige denkt dat mensen geïnteresseerd zijn in haar video's, omdat ze er anders uitziet dan andere OnlyFans-modellen. "Het is niet maatschappelijk geaccepteerd dat vrouwen hun haar laten groeien, waardoor mijn video's wellicht voor nog meer opwinding zorgen bij mijn volgers."

foto: Twitter: @ittybittycherry

50k per maand

Dat haar abonnees groot fan zijn van haar behaarde lichaam blijkt als Cherry onthult hoeveel geld ze verdient. "Al vrij snel ging ik zo'n twintigduizend dollar per maand verdienen, maar daar bleef het niet bij. Ik heb zelfs maanden gehad waarbij ik de vijftigduizend dollar heb aangetikt." Door haar succes op OnlyFans kregen ook haar socialmediakanalen een enorme boost. Zo heeft ze inmiddels meer dan 104.000 volgers op TikTok en prijzen veel mensen haar voor "het omarmen van natuurlijke schoonheid".

Steun van haar vriend

Los van haar (financiële) succes is Cherry ontzettend blij met omarmen van haar natuurlijke lichaamshaar. Zo zijn er volgens haar meerdere voordelen waar ze van tevoren, toen ze zich nog minimaal drie keer in de week scheerde, geen rekening mee had gehouden. "Praktisch gezien ben ik veel sneller klaar met douchen, maar ik merk ook dat ik veel minder onzeker ben." Daarnaast toont Cherry's vriend veel begrip voor haar keuze "Als ik geen bedrijf zou runnen, zou hij er misschien anders over denken. Maar nu steunt hij me volledig en dat vind ik geweldig."

foto: Twitter: @ittybittycherry

Ster advertentie
Ster advertentie