OMG

Confrontatie: zes vaders met 87 kinderen bij 50 vrouwen

  1. Newschevron right
  2. Confrontatie: zes vaders met 87 kinderen bij 50 vrouwen
Het lijkt te bizar om waar te zijn: zes vaders die 87 kinderen hebben bij 50 verschillende vrouwen. Deze 'babymachines' kwamen samen in de show van de Afro-Amerikaanse Iyanla Vanzant: Fix My Life. Ze gaat hierover met de 'baby daddies' in gesprek. Maar wanneer de talkshowhost erachter probeert te komen waar deze losgeslagen manier van leven vandaankomt, lopen de emoties hoog op.

Opgroeien zonder vader
In het programma heeft ze het over de gevolgen van kinderen die zonder vader opgroeien. Eén van de vaders in de studio is Ryan. Hij heeft vier kinderen bij vier vrouwen en er is nog een kindje op komst. Wanneer Iyanla zijn verhaal uitdiept, wordt zijn moeder verdrietig. Ze legt uit waar haar reactie vandaan komt. Dat zorgt voor een heftige emotionele toestand bij Ryan en de andere mannen.

"Kinderen zonder vader, zijn vijf keer meer geneigd om zelfmoord te plegen dan kinderen die wel opgroeien met een vader. Ze hebben veel meer kans op een gedragsstoornis, zijn eerder seksueel agressief en eerder vatbaar voor gebruik van drugs."

{source}

<div style='text-align:center'>
<script type='text/javascript' src='http://pshared.5min.com/Scripts/PlayerSeed.js?sid=281&width=560&height=314&playList=518449620'></script>
<br/><br>
</div>


{/source}

Vaderschap is geen spelletje
De aanleiding voor deze speciale show, was vader Jay Williams. De 44-jarige Jay heeft 34 kinderen bij zeventien verschillende vrouwen. Verantwoordelijkheid nemen, kende hij niet. Een aantal weken geleden confronteerde Iyanla hem hiermee. Sindsdien helpt ze hem zijn leven te beteren.Ster advertentie
Ster advertentie