OMG

Schoolbuschauffeur koopt cadeaus voor zijn 70 scholieren na jaar lang hard sparen

foto: Facebook: Lake Highlands Elementary
  1. Newschevron right
  2. Schoolbuschauffeur koopt cadeaus voor zijn 70 scholieren na jaar lang hard sparen

Het salaris van een buschauffeur is niet heel royaal, maar dat hield de Amerikaanse Curtis Jenkins niet tegen om elke maand een bedrag opzij te zetten. Hij spaarde het hele jaar om met kerst de zeventig kinderen die hij dagelijks naar school brengt te verrassen met cadeautjes.

Inspiratie

De gulle schoolbuschauffeur vroeg aan elk kind wat hij of zij graag voor kerst wilde. Toen hij iedereens verlanglijstje had, ging hij langs de winkel om ieders wens waar te maken. De school waarvoor hij werkt, zet de chauffeur op Facebook in het zonnetje voor zijn mooie daad.

"Er stond zelfs een fiets in de bus! Dat herinnert ons eraan hoeveel goeds er nog is in de wereld en hoe we allemaal moeten proberen om een beetje zoals Curtis te zijn."

Het bericht heeft al meer dan tienduizend likes en staat vol met positieve reacties. Zo reageert Renne Barfoot dat ze tranen in haar ogen kreeg van het verhaal: "Ik denk aan het salaris dat hij krijgt en hoe groot het cadeau is dat hij deze kinderen heeft gegeven om hen te laten weten dat hij alle kinderen afzonderlijk waardeert."

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Blij

"Het zien van de gezichten van de kinderen was het beste dat ik kon doen met dat geld", vertelt Curtis aan KXAS. Het grootste gedeelte spaarde hij zelf, maar hij kreeg ook wat financiƫle hulp van een collega en een van de ouders van de kinderen.

Ster advertentie
Ster advertentie