Naar homepage
OMG

'Gekidnapte vrouw' van Italiaanse miljonair duikt op via Instagram

  1. Newschevron right
  2. 'Gekidnapte vrouw' van Italiaanse miljonair duikt op via Instagram

De vrouw van de Italiaanse miljonair Gianluca Cervara verdween kort na hun huwelijksdag. Hij nam direct contact op met de Milanese politie en vreesde dat de voormalig Miss Oekraïne gekidnapt was.

Andere man

Kort na de verdwijning dook Gianluca's vrouw Anna Zaiachkivska weer op. Niet voor zijn deur in Italië, maar op Instagram. Anna poseerde vrolijk op foto's met andere mannen (inmiddels verwijderd van Instagram). Onder deze foto's gebruikte ze de hashtag #Freedom. Ze bleek gevlucht naar New York, waar ze vaker verbleef voor haar modellenwerk. Gianluca probeerde haar nog aan te spreken via Instagram:

Annanewyork

Aandacht

Anna zegt in een eerste reactie dat ze Gianluca verlaten heeft, omdat hij zijn handjes niet thuis kon houden én omdat hij haar te weinig aandacht zou geven. "De eerste keer rende ik weg naar mijn ouders in de Oekraïne. Hij kwam mij toen ophalen en daarom kreeg hij een tweede kans van me." Die kans verprutste Gianluca blijkbaar weer bij de eerstvolgende discussie: "Na de eerste discussie spuugde hij mij in mijn gezicht. Dat was voor mij de druppel die de emmer deed overlopen," aldus Anna.

Ongelukkig?

Gianluca beweert dat Anna hem zwart probeert te maken en ziet ook geen ongelukkige vrouw: "Ze heeft allerlei leuke foto's genomen in vijfsterrenhotels waarop ze poseert met andere mannen. Ze ziet er helemaal niet ongelukkig uit."

Anna is nu verliefd op een ander

Annainlove

En geniet van haar vrijheid...

Annafreedom

Anna maakt nu kunst

Annakunst

Ongelukkig? Waarschijnlijk niet...

Annaongelukkig
Ster advertentie
Ster advertentie