OMG

Vrouw livestreamt blind dates met door vrienden gekozen mannen op Instagram

foto: Instagram: Urszulala
  1. Newschevron right
  2. Vrouw livestreamt blind dates met door vrienden gekozen mannen op Instagram

Ben jij gek op First Dates? Dan is Dating with Urszula misschien ook wat voor jou. Elke zondag zendt de 25-jarige influencer Urszula Makowska uit New York haar blind dates live uit op Instagram.

Vrienden

Urszula is de enige van haar vriendengroep die nog single is en daar wil ze verandering in brengen. Na een gesprek met haar vrienden kwam ze op een leuke manier om ondanks de coronapandemie toch te kunnen daten.

De 25-jarige influencer laat haar vrienden op de datingapp Hitch op zoek gaan naar een leuke man. Zij mogen namens haar matches swipen.

Digitale date

Als haar vrienden een leuke match hebben gevonden en hij akkoord gaat om mee te doen aan dit 'experiment', gaat Urszula met de man op digitale date. Dat doet ze via Instagram Live zodat al haar 230.000 volgers kunnen meegenieten. Ze weet vooraf nog helemaal niks over haar date, ook niet hoe hij eruitziet.

De dates, die elke zondag om half twee 's middags (Nederlandse tijd) plaatsvinden, duren ongeveer een uur. Haar volgers mogen daarna stemmen of Urszula nog op een tweede date moet gaan.

Ster advertentie
Ster advertentie