OMG

Keeping Up With The Balkjes neemt Nederland over

  1. Newschevron right
  2. Keeping Up With The Balkjes neemt Nederland over

Keeping Up With The Kardashians ken je, maar Kim, Kourtney en Khloé moeten oppassen voor de Nederlandse variant: Keeping Up With The Balkjes. Dat is de nieuwe realityserie op Linda tv waarin je de hysterische belevenissen van zussen Amanda en Daniëlle Balk, en hun beste vriendin Kasia kan volgen.

Extreme billen en beautybehandelingen

Hoe komen de dames uit Keeping Up With The Balkjes aan zo'n strakke huid, volle lippen en extreem grote billen? Dat vroeg Fernando vanochtend in Start aan Amanda, Daniëlle en Kasia. In de serie neemt het trio je namelijk ook mee naar hun extreme beautybehandelingen. De serie staat in het teken van fashion, beauty en heel veel lol: "We willen er goed uitzien en dat zie je terug in de serie," zei Daniëlle vanochtend in Start.

Nando's Ballenbak

Natuurlijk ontkomen de dames niet aan Nando's Ballenbak. Amanda Balk ken je van de Gouden Kooi en als de ex-vriendin van dj Afrojack. Ze krijg dan ook een pittige vraag van Fernando over... dj's! Haar zus Daniëlle mag vertellen hoeveel ze al heeft uitgegeven aan haar lichaam en wat was het duurst was.

Zou je het ervoor overhebben om een sekstape van jezelf te laten uitlekken in ruil voor dezelfde carrière als Kim Kardashian?

Daniëlle: Nee, ik ben niet van de sekstapes.

Kim, Kourtney, Kylie, Kendall of Khloé?

Amanda: Ik vind ze allemaal geweldig, maar ik ben mezelf. Ik denk dat ik het meest lijk op de mama's, dus Kourtney of Kim.

Ster advertentie
Ster advertentie