OMG

Waarzegster: "I Am Aisha stoot mensen af, moet zachter worden"

  1. Newschevron right
  2. Waarzegster: "I Am Aisha stoot mensen af, moet zachter worden"

"FunX gaat enorm groeien in 2016! Jullie worden heel groot!" Dat vertelde medium Liesbeth van Dijk gisteravond bij Jaimy en Jasmine. Ook I Am Aisha kreeg advies: "Ze heeft zo lang op een hit als 'Zulke Dingen Doe Je' moeten wachten door haar attitude. Er zit iets in haar ogen waardoor ze mensen afstoot. Ze moet zachter worden."

Toekomst van Jaimy & Jasmine

Natuurlijk gaf het medium ook de dj's advies: Jaimy krijgt volgens Liesbeth een leuke vriendin, gaat op zichzelf wonen, maar moet wel oppassen met geld. Jasmine gaat de liefde van haar leven in het buitenland ontmoeten, maar dan alleen als ze minder kritisch wordt. "Een beetje rust zou goed voor je zijn, maar ik weet niet of je dat lukt."

Medium Liesbeth van Dijk bij FunX

Vandaag was 'medium' Liesbeth van Dijk te gast bij FunX. Ze vertelde onder andere dat de toekomst van FunX er rooskleurig uit ziet, er zitten zelfs wat TV dingetjes aan te komen! Maar gaat Jasmine Sendar nu eindelijk de liefde van haar leven ontmoeten? En hoe gaat 2016 er voor mij uit zien? En oh ja: ze had ook nog wat over I am Aisha. Check de video!

Geplaatst door Jaimy de Ruijter op woensdag 6 januari 2016
Ster advertentie
Ster advertentie