Naar homepage
OMG

Extreem Jaloers... of extreem fake?

  1. Newschevron right
  2. Extreem Jaloers... of extreem fake?

In de tweede aflevering van het RTL4-programma Extreem Jaloers kon je woensdagavond zien hoe Elif (21) haar vriend Uzeyir (27) veel verbiedt. Elif is zo jaloers dat Uzeyir niet meer mag stappen, zijn vrienden niet meer ziet en om de vijf minuten een appje krijgt met de vraag waar hij is en wat hij doet. "Ik heb veel voor haar veranderd en veel verloren. Ik denk dat ik daarom niet gelukkig ben," vertelde hij presentatrice Froukje de Both in de uitzending.

Goed geacteerd!

Een groot aantal kijkers twijfelde aan de echtheid van het programma. Door een aantal uitspraken van Elif op Facebook, is die twijfel alleen maar groter geworden. Daarin schrijft Elif onder andere: "Ze konden geen mensen vinden, dus hebben ze mij gebeld. Ze hebben veel geknipt en geplakt om het nog erger te laten lijken." Ook tagged ze Uzeyir bij een foto met als begeleidende tekst "Goed geacteerd!"

Echtheid

Toch twijfelt presentatrice Froukje de Both niet aan de echtheid. "Uzeyir heeft zelf het programma benaderd voor hulp'', twittert ze. Woensdagavond zei ze ook al: "Tijdens het hulptraject van Uzeyir en Elif heb zowel ik als de redactie nooit getwijfeld aan de echtheid van hun problematiek, ook nu nog steeds niet.''

Extreem Jaloers met Elif & Uzeyir

Ster advertentie
Ster advertentie