OMG

Vrouw slaat man in vliegtuig met laptop op hoofd

  1. Newschevron right
  2. Vrouw slaat man in vliegtuig met laptop op hoofd

Op een filmpje dat momenteel viral gaat, is te zien is hoe een vrouw helemaal door het lint gaat in een vliegtuig. Volgens haar had haar partner te veel naar andere vrouwen gekeken. Het incident vond het afgelopen weekend plaats toen een American Airlines-vlucht op het punt stond te vertrekken van Miami naar Los Angeles.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Slaan

Op de beelden, die medepassagier Julia Scorupco op Twitter gooide, is te horen hoe de passagier haar partner flink uitscheldt. Als de man wegloopt, komt ze achter hem aan en slaat ze hem op het hoofd met een laptop.

Geschokt

Omdat het vliegtuig nog op de grond stond, kon het koppel meteen van boord gehaald worden. "Iedereen die aan boord was, was een beetje geschokt, maar we waren dankbaar dat dit gebeurde vóór het opstijgen in tegenstelling tot in de lucht", schrijft Julia bij de video. De vlucht werd twee uur vertraagd, maar kon gelukkig nog wel vertrekken.

"De luchtvaartmaatschappij heeft de situatie goed aangepakt en beide passagiers vrij snel uit het vliegtuig gehaald. Wij passagiers hadden het alleen wel gewaardeerd als we gratis alcohol zouden krijgen nadat we getuigen waren van zo'n soort situatie!"

Ruzie

Wat precies de aanleiding van de ruzie was, weet Julia niet. De vrouw en de man hadden al onenigheid toen ze bij de gate stonden.

"Ze maakte veel kwaadaardige en racistische opmerkingen over de opvoeding, achtergrond en afkomst van de man - het meeste van de ruzie is niet opgenomen - dus het was moeilijk om naar te kijken (vooral omdat er zoveel kinderen aan boord waren)."

opgepakt

Julia heeft niet met eigen ogen gezien dat de vrouw en man gearresteerd werden, maar een van de stewardessen aan boord beweerde dat dit wel gebeurd is. Ze zouden meteen zijn opgepakt na het verlaten van het toestel.

Ster advertentie
Ster advertentie