OMG

VIDEO: Buschauffeur danst in volle rijdende bus

  1. Newschevron right
  2. VIDEO: Buschauffeur danst in volle rijdende bus
Een tijdje geleden werd er nogal gezeurd om de vrolijke buschauffeur Shandrick uit Enschede. Zo erg was dat eigenlijk niet. Maar er is een grens en die heeft een buschauffeur in Turkije flink overschreden. Wat dacht je van een rijdende bus met passagiers, maar niemand achter het stuur?! Chauffeur Metin Kandemir sprong zo nu en dan van zijn plekje om de 'horon' te dansen.Een volksdans dat afkomstig is uit het Zwarte Zee gebied.

Oeps..
Je zou denken dat iemand die al ruim tien jaar in het vak zit, wel door heeft hoe het hoort. Maar Metin had toch nog even een reminder nodig en dat was niet zo leuk. Zijn rijbewijs is ingenomen en hij heeft een, voor Nederlandse begrippen, lage boete van ongeveer 50 euro gekregen.

Eén keer, niet meer
Quote van Metin uit het Turkse dagblad ‘Hürriyet’: "Ik heb een fout gemaakt. Op dat moment was het niet druk op de weg. Ik wil hierbij mijn excuses aanbieden aan iedereen. Ik zal het nooit meer doen. Ik werk al tien jaar als buschauffeur. Zo'n fout heb ik nog nooit gemaakt. Ik zal het nooit meer doen."Ster advertentie
Ster advertentie