OMG

Man vecht met python van zeven meter lang

foto: Facebook AsiaWire
  1. Newschevron right
  2. Man vecht met python van zeven meter lang

Een 37-jarige Indonesiër heeft gevochten met een zeven meter lange python. Hij won het gevecht, maar de man is wel met zware verwondingen naar het ziekenhuis gebracht. Daar vecht hij momenteel voor zijn leven.

Heldhaftig

De Indonesiër Robert Nababan liep van zijn werk naar huis toen hij twee voetgangers zag schrikken. Een monsterlijk grote python blokkeerde de weg. Heldhaftig viel Robert de python aan, maar de python gaf zich niet zomaar gewonnen. Het beest beet Nababan in zijn arm en in zijn hand. Zwaar gewond bleef de Indonesiër de slang vasthouden. "Ik probeerde de slang te vangen, dat gevecht leek eindeloos te duren", vertelt de man. Nababan doodde de slang, die in het dorp werd opgehangen als trofee.

nep

Een slangenexpert gelooft helemaal niets van het verhaal. Volgens hem kan een slang van zeven meter niet in bedwang worden gehouden door slechts één persoon. Dan is er ook nog de vraag hoe Robert de slang uiteindelijk heeft gedood, want met blote handen is dat onmogelijk. "Hij moet Bruce Lee zijn, anders kan dat niet. Maar als ik het toch mis zou hebben, ben ik de eerste om hem te feliciteren, vertelt de expert.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie