OMG

Geheime vriendin van Mac Miller deelt hartverscheurend bericht

  1. Newschevron right
  2. Geheime vriendin van Mac Miller deelt hartverscheurend bericht

Het lijkt erop dat Mac Miller een vriendin had waar niemand vanaf wist. De 22-jarige Julia Kelly deelt op Instagram een hartverscheurend bericht gericht aan de 26-jarige rapper die afgelopen vrijdag overleden is. In de post is een korte video te zien waarin Mac Miller op de piano speelt. Ook is er een foto waarop zijn hand op haar schoot ligt. En tot slot kunnen we een paar berichtjes lezen die ze elkaar zouden hebben gestuurd.

"Mijn hart doet pijn"

Julia Kelly schrijft op Instagram dat ze kapot is van zijn dood: "Mijn hart doet pijn. Gebarsten. Vandaag ben ik één van de meest geweldige mensen verloren die ooit in mijn leven is geweest. Malcolm McCormick, ik zou alles doen om jou terug te kunnen krijgen. [...] Naast jou wakker worden was als een droom. [...] Ik hou voor altijd van je Malcolm."

Overdosis?

Mac Miller werd afgelopen vrijdag bewusteloos aangetroffen in zijn huis in Los Angeles. Kort daarna werd gemeld dat hij was overleden. Hij is vermoedelijk overleden aan een overdosis. Hij kampte in het verleden al vaker met drank- en drugsproblemen. Zijn ex-vriendin Ariana Grande vertelde na hun break-up in mei van dit jaar dat zijn drank- en drugsproblemen de reden waren dat ze uit elkaar zijn gegaan. Na zijn dood deelde ze een foto van Mac Miller, zonder een begeleidende tekst.

Verslaafde vriend(in)?

Vlak na de dood van Mac Miller werd Ariana Grande door sommigen aangewezen als de schuldige van zijn dood, omdat ze het eerder dit jaar heeft uitgemaakt. Veronica Risch is projectleider bij Help! Mijn dierbare is verslaafd! en vertelde bij Morad & Shay hoe je het beste om kan gaan met een vriend of vriendin die een verslaving heeft.

Ster advertentie
Ster advertentie