OMG

Life goal van deze chick: grootste booty van de wereld krijgen

foto: YouTube: The Doctors
  1. Newschevron right
  2. Life goal van deze chick: grootste booty van de wereld krijgen

Mi Gado! De 24-jarige Natasha uit Zweden heeft als levensdoel: de grootste booty van de wereld creëren. En die asser van deze Zweedse chick is huge in het kwadraat. Mooi? Mehhh. Fascinerend? Dat zeker! Al helemaal als je bedenkt dat leven met zulke billen eigenlijk best lastig is.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

"Ik kan niet rennen. M'n kont is zo zwaar, dat het pijn doet. Daarnaast heb ik altijd twee zitplaatsen nodig en ik kan niet slapen op m'n rug, omdat dat ook pijn doet."

nog niet tevreden

Natasha heeft al drie Brazilian butt lifts achter de rug en is nog lang niet klaar. Het is blijkbaar nog niet groot genoeg. Ze laat d'r kont inspuiten met haar eigen lichaamsvet, aangezien ze genoeg op voorraad heeft. Daarnaast heeft de billenmeid ook haar lippen en borsten laten doen en ze wil nog wel meer aan zichzelf laten veranderen. Natasha's familie vindt haar maar een gekkie. En de mannen, die weten, als we haar moeten geloven, niet zo goed hoe ze een vrouw als haar moeten handelen.

'Insta model'

Natasha is zo verliefd op zichzelf en d'r bil dat haar Instagramaccount er helemaal vol mee staat. En ze doet het ook niet helemaal voor niks, want er zijn ruim 29.000 mensen die het de moeite waard vinden om haar te volgen.


Ster advertentie
Ster advertentie