OMG

Man denkt 15 jaar lang te daten met model Alessandra Ambrosio, verspilt 700.000 euro

foto: Le Iene / AFP
  1. Newschevron right
  2. Man denkt 15 jaar lang te daten met model Alessandra Ambrosio, verspilt 700.000 euro

Een Italiaanse man dacht maar liefst vijftien jaar (!) lang een relatie te hebben met het Braziliaanse topmodel Alessandra Ambrosio, maar kwam er uiteindelijk achter dat alles nep bleek te zijn. Alsof dat al niet erg genoeg was, gaf hij gedurende die tijd 700.000 euro uit aan zijn 'liefje'.

Voorgesteld door gemeenschappelijke vriendin

De man die keihard is gecatfisht, is de Italiaanse profvolleyballer Roberto Cazzaniga. Hij werd jaren geleden door een gemeenschappelijke vriendin, genaamd Manuela, voorgesteld aan Maya. Diezelfde Maya zou later 'toegeven' dat zij supermodel en voormalig 'Victoria's Secret Angel' Alessandra Ambrosio was. Roberto geloofde haar en wat volgt is een lange afstandsrelatie die jaren duurt, waarin Roberto constant dure cadeaus en geld voor 'medische kosten' naar Maya stuurt.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Confrontatie

Uiteraard is het, zoals met zoveel catfishverhalen, in al die jaren niet mogelijk dat Roberto en Maya elkaar ontmoeten, vanwege allerlei excuusjes die Maya steeds verzint. Nadat Roberto's vrienden, familie en teamgenoten de wanhoop nabij zijn, besluiten ze hem uiteindelijk te helpen door het Italiaanse tv-programma Le Iene in te schakelen om hem met de keiharde realiteit te confronteren.

Schokkende onthullingen

Na het onderzoek van Le Iene komen er schokkende onthullingen aan het licht. Zo blijkt Roberto al die tijd het geld naar ene Valeria gestuurd te hebben. Zodra een journalist van Le Iene Valeria hiermee confronteert, ontkent ze uiteraard alles. Uiteindelijk bleek ook Roberto's goede vriendin Manuela, die hem aan 'Maya' voorstelde, bij de hele zwendel betrokken te zijn.

Ster advertentie
Ster advertentie