OMG

Jandino kan zijn geluk niet op als hij een lapdance krijgt van Chantal Janzen

  1. Newschevron right
  2. Jandino kan zijn geluk niet op als hij een lapdance krijgt van Chantal Janzen

Dacht jij dat je een goede zaterdagavond hebt gehad? Denk daar nog maar eens over na, nadat je de avond van Jandino hebt gezien. Niemand minder dan Chantal Janzen kroop tijdens Dance Dance Dance in een rood jurkje het podium op voor een lapdance. Jandino glimlachte van oor tot oor gedurende de hele dans en het lijkt er niet op dat die lach snel verdwijnt....

Belofte

In de eerste aflevering kwam Chantal Janzen met een slang op het podium. Als Jandino die tien seconden om zijn nek zou doen, zou zij hem een 'vieze dans' geven. In de laatste aflevering is ze haar afspraak dan toch nagekomen!

Finale

Al deze viezigheid vond plaats tijdens de finale van Dance Dance Dance, waarin GTST-actrices Stijn Fransen en Toprak Yalçiner het opnamen tegen Miss Nederland Zoey Ivory en musicalster Marnix Lenselink. Deze laatste twee wisten uiteindelijk de meeste punten te scoren en haalden daarmee 100.000 euro op voor de Hartstichting.

Waterdansje

Hoewel het natuurlijk draait om de kandidaten, kon ook Jandino het niet laten om even zijn moves te showen in de Waterdance van Step Up, samen met Timor Steffens.
Ster advertentie
Ster advertentie