OMG

Man probeert sieraden te stelen in winkelcentrum door zich voor te doen als mannequin

foto: YouTube: CBS Miami
  1. Newschevron right
  2. Man probeert sieraden te stelen in winkelcentrum door zich voor te doen als mannequin

In de Poolse hoofdstad Warschau dacht een 22-jarige dief op creatieve wijze zijn slag te slaan in een winkelcentrum. De man dacht op zijn dooie gemak sieraden te kunnen stelen bij een juwelierszaakje. Dit probeerde hij door zich voor te doen als mannequin totdat het winkelcentrum haar deuren sloot.

Mannequin

Uit de verklaring van de Poolse politie valt niet op te maken wanneer de man precies werd gearresteerd. Wel staat erin vermeld dat de 22-jarige zich voordeed als mannequin door met een tas in zijn hand voor een kledingwinkel te staan. Na sluitingstijd van het winkelcentrum, sloeg hij zijn slag en brak hij bij verschillende winkels in. Uiteraard werd dit allemaal vastgelegd op camerabeelden, waardoor de politie hem binnen no time kon arresteren.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Tien jaar cel

Het is niet de eerste keer dat de 22-jarige toesloeg in het winkelcentrum. Zo heeft hij volgens de politie op twee verschillende dagen voedsel en dure merkkleding gestolen. Daarnaast wordt de man ook verdacht van het stelen van geld uit winkels in een ander winkelcentrum.

Al deze misdrijven komen de dief hoogstwaarschijnlijk behoorlijk duur te staan. Hij wordt onder meer aangeklaagd voor diefstal en inbraak en kijkt tegen een gevangenisstraf van maximaal tien jaar aan.

Ster advertentie
Ster advertentie