OMG

Zwangere vrouw laat vierjarig jongetje expres struikelen

foto: Kan Kan News
  1. Newschevron right
  2. Zwangere vrouw laat vierjarig jongetje expres struikelen

Wat voor hart heb je als zwangere vrouw die een vierjarig jongetje bewust laat struikelen? Ben je er überhaupt wel klaar voor om moeder te worden?! Het gebeurde in een restaurant ergens in China. De beveiligingsbeelden daarvan gingen viral. In China was het voorval het gesprek van de dag. En terecht.

De Situatie

De zwangere vrouw zat vlak naast de deur te eten, toen het jongetje vrolijk naar binnen rende. Bij de ingang hangen plastic strokengordijnen, die per ongeluk tegen de gemene vrouw aankwamen toen het kindje voorbijging. Kan Kan News laat weten dat de dader zich er vermoedelijk geïrriteerd door voelde en daarom haar been uitstak toen het jongetje weer naar buiten wilde gaan. Maar goed, dat is natuurlijk alsnog geen reden om zo met een kindje van vier jaar om te gaan!

koud

Het jongetje is de zoon van een winkeleigenaar naast het restaurant en werd gevraagd om even snel chopsticks te halen, die hij tijdens de val in z'n handen had. Maar dat liet de boosdoener en haar man koud. Het slachtoffer moest uiteindelijk zelfs naar het ziekenhuis, vanwege verwondingen aan zijn hoofd.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie