Naar homepage
OMG

Deze jongen betaalde 100.000 dollar om eruit te zien als K-Pop-idool Jimin

foto: YouTube/Barcroft
  1. Newschevron right
  2. Deze jongen betaalde 100.000 dollar om eruit te zien als K-Pop-idool Jimin

Stiekem is de Britse Oli een beetje verliefd op zijn K-Pop-idool Jimin. Hij vindt de look van hem en alle andere K-Pop zangers zo mooi, dat hij precies zoals hen wil zijn. De jongen besteedde 100.000 dollar (bijna 87.000 euro) aan plastische chirurgie en duizenden dollars meer aan styling om op hen te lijken.

Opgelet: deze video bevat beelden die als schokkend kunnen worden ervaren.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

onzeker

De populaire muziekgenre K-Pop komt uit Zuid-Korea. Jimin is de voorzanger van BTS, een van de populairsteK-Pop-groepen in de wereld. Het is niet zomaar dat Oli liever lijkt op hem dan op zichzelf. "Toen ik op school zat, had ik veel last van acné en ik had een hele grote neus. Daarna besloot ik dat ik mijzelf moest veranderen. Als ik nu kijk naar mijn oude foto's herken ik die persoon niet eens meer."

Verslaafd

Om de look van de Aziatische sterren te bereiken moest Oli behoorlijk wat operaties ondergaan. "Ik heb het vet uit mijn borsten laten zuigen, mijn oogleden laten verkleinen, mijn neus laten versmallen, ik heb mijn kaaklijn laten bewerken en kin laten verkleinen." Vrienden en familie van de jongen zijn bang dat hij verslaafd is geraakt aan de operaties en snappen niet waar hij dit allemaal voor doet. "Wie is die hele 'Jimi' eigenlijk?"

Ster advertentie
Ster advertentie