OMG

Boef reageert op bedreigingen dat zijn relatie 'exposed' gaat worden

foto: FunX
  1. Newschevron right
  2. Boef reageert op bedreigingen dat zijn relatie 'exposed' gaat worden

"Hou je hart maar vast, want wat jullie binnenkort gaan zien gaat alles op zijn kop zetten." Dat zegt Opa Norma in zijn video waarin hij aankondigt om binnenkort de relatie van Boef te 'exposen'. Hij zegt bewijs te hebben over waarom het uit is gegaan tussen Boef en zijn ex-verloofde. Boef deelt daarom op zijn Instagram alvast een bericht waarin hij zegt dat de beschuldigingen allemaal "fucking onzin" zijn. Ook plaatst hij een foto van Opa Norma zonder zijn masker op.

"Er valt geen moer te exposen. Hij heeft geen enkel bewijs en we zullen zien of er bewijs komt. (...) Deze man is zo zielig dat hij alles doet voor views."

Ex-verloofde

Wat Boef vooral vervelend aan deze situatie vindt, is dat Opa Norma zijn ex-verloofde erbij betrekt: "Ik heb schijt aan of hij over mij praat, maar houdt haar erbuiten. Hij ziet niet wat voor gevolgen dat op iemand kan hebben." Volgens Boef is Opa Norma alleen maar uit op views.

"Ik en m'n ex werken niet meer, dat is een feit. Maar ik zou nooit een meisje zo belachelijk maken."

Steun

Boef kan in ieder geval rekenen op veel steun van zijn fans. Ook Nesim Najih en Touzani laten in de comments op Instagram weten achter boef te staan.

Ster advertentie
Ster advertentie