OMG

Amber Rose gebruikt om meisjes in prostitutie te lokken

  1. Newschevron right
  2. Amber Rose gebruikt om meisjes in prostitutie te lokken

Amber Rose zou gebruikt zijn om onschuldige meisjes de prostitutie in te l okken die dachten benaderd te zijn door een modellenbureau. Een bedrijf zou op Instagram advertenties hebben geplaatst voor een betaalde fotoshoot met een bekende ster. Deze ster was Amber Rose en de meisjes werd verteld dat zij zou bepalen welke meisjes werden geselecteerd voor die fotoshoot.

Fake filmpje

Wat daarna volgde was een zogenaamd FaceTime gesprek met Amber Rose waarbij de zangeres moeite had met de verbinding. Dit gesprek was nep want dat was al eerder verschenen op internet. Het lijkt alleen alsof de ex van Wiz Khalifa echt met je praat waardoor sommige meisjes erin trapten.

Daarna werd de meisjes verteld dat ze op een date konden met een 'heel rijke man' maar dat ze wel intiem met die persoon moesten zijn. Als ze dit zouden doen dan zouden ze misschien wel modellenwerk krijgen en meer in contact komen met Amber.
Gelukkig trokken sommige meisjes op de tijd aan de bel en wordt het hele zaakje dat natuurlijk totaal niet klopt, onderzocht door de politie.
Ster advertentie
Ster advertentie