OMG

VIDEO: Bow Wow moe van mensen die niet weten waar de 'dab' vandaan komt

  1. Newschevron right
  2. VIDEO: Bow Wow moe van mensen die niet weten waar de 'dab' vandaan komt
Bow Wow maakt zich boos over mensen die 'dabben' en niet weten wat het is. In een videopost op Facebook legt hij uit dat de populaire dansmove volgens hem komt van wiet roken. Als je de beweging niet goed kan of niet weet waar het vandaan komt, moet je er volgens hem vooral mee ophouden.

Sterk spul

"Dab betekent sterke wiet roken. Als je rookt en je moet hoesten, dan is het eerste wat je doet *brengt mond naar binnenkant arm en hoest*", legt Bow Wow uit. "Als je hoort bij deze cultuur, dan weet je waar dit vandaan komt, maar nu is het zo commercieel dat het uit de hand loopt. Ik word er eerlijk gezegd moe van om mensen te zien dabben."

"Mama ik was aan het dabben"

De 'Let me hold you' rapper waarschuwde vooral de mama's en papa's die mee willen gaan met de trend. "Ouders pas op je kinderen! Want ze zouden thuis kunnen komen en zeggen "mama, ik was net aan het dabben" en dan denk jij dat het om een dansje gaat, terwijl je kind high werd."

People dabbing and dont know the origin

Posted by Bow Wow on maandag 7 december 2015

Waar het ook vandaan komt, het afgelopen najaar wordt de move naast de veelgedanste 'Nae Nae' steeds populairder. Bekijk hieronder een compilatie van de beste 'dabs'.

Ster advertentie
Ster advertentie