OMG

VIDEO: Dochter zet eigen ontvoering in scène

  1. Newschevron right
  2. VIDEO: Dochter zet eigen ontvoering in scène

Christie Johnson ontving de ontvoeringsvideo hieronder waarin haar dochter Jessica vastgebonden te zien is. De 22-jarige vrouw leek in een hotelkamer te liggen. Christie belde direct de politie en die wisten haar dochter Jessica snel te traceren. Toch hadden de agenten al snel door dat er iets niet klopte aan deze ontvoering. De hoek waaruit de video opgenomen is en de camerabeelden van de gang waren voor de politie een reden om Jessica eens flink aan de tand te voelen.

In scène gezet

Het duurde niet lang voordat Jessica Johnson uit de school klapte. De Amerikaanse vrouw was helemaal niet ontvoerd, maar had alles zelf in scène gezet. Ze zegt dat ze door privéproblemen besloot om deze video te maken. De politie heeft haar gearresteerd en inmiddels aangeklaagd.

Evil & wrong

Jessica's moeder Christie schrijft op Facebook dat ze niets meer van haar dochter moet hebben: "Ze is ziek. Dit is niet de persoon die ik groot heb gebracht. (..) Dat ze ons gezin dit aandoet zegt dat ze door en door slecht is. Ik hoop niet dat ze verwacht dat ik haar zal steunen."

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie