OMG

Reisorganisatie biedt bizarre all-inclusive vakantie aan, met onbeperkt seks en drugs

foto: Good Girls Company
  1. Newschevron right
  2. Reisorganisatie biedt bizarre all-inclusive vakantie aan, met onbeperkt seks en drugs

Een Colombiaanse reisorganisatie heeft all-inclusive zojuist naar een nieuw, maar vooral bizar, level getild. Onder de naam Sex Island Experience biedt het bedrijf Good Cirls Company een vierdaags pakket aan voor 'slechts' 5.000 dollar (4.262 euro). Hierin zijn condooms, alcohol en eten inbegrepen. In de reclamevideo is ook te zien dat er een 'drugsvriendelijk' beleid zal zijn.

Twee vrouwen per persoon

Er is plaats voor dertig gasten en er zullen zestig dames aanwezig zijn: twee meisjes per persoon dus. Of zelfs meer, als je de website mag geloven.

''Uitwisselen mag uiteraard op Sex Island. De meisjes zijn er om het jou naar je zin te maken. Als je speciale wensen of fantasieën hebt, laat het weten. Er is geen gevaar: ze zijn getest op seksuele aandoeningen en we kijken er streng op toe dat er altijd condooms gebruikt worden. Die zullen uiteraard voldoende in voorraad zijn. We hebben ook een luxe jacht, jetski’s en een volleybalveld ter beschikking.''

Te Expliciet

De reis vindt plaats van 24 tot 27 november in de buurt van de Colombiaanse havenstad Cartagena. Het officiële campagnefilmpje werd van YouTube gehaald wegens de expliciete beelden.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Onaanvaardbaar

Sergio Londoño Zurek, de burgemeester van Cartagena, was niet blij met de trip die werd aangeboden en sprak zich ertegen uit op Twitter.

''Het is onaanvaardbaar dat ze ons willen afschilderen als een seksuele bestemming. Dat is niet het toerisme dat wij vertegenwoordigen. #PorCartagena zal het niet toestaan.''

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie