OMG

Moeder laat 2-jarige zoon onbeheerd achter om te zwemmen met haaien

foto: Pexels
  1. Newschevron right
  2. Moeder laat 2-jarige zoon onbeheerd achter om te zwemmen met haaien

Een 41-jarige moeder uit Florida wordt beschuldigd van kinderverwaarlozing, nadat ze haar 2-jarige zoontje bijna 45 minuten alleen achterliet in de auto om te gaan zwemmen. Volgens getuige wilde ze haaien ontmoeten.

Aanhouding

De moeder, Allison Sarah Daughtery is aangehouden, nadat een getuige de politie heeft ingelicht over het incident. De getuige had gezien hoe de moeder maandagochtend rond 10:30 het kindje onbeheerd achterliet. De vrouw had de motor aangelaten en de radio harder hebben gezet voor ze vertrok naar de Bokeelia Fishing Pier. Ongeveer twintig minuten na het vertrek van de moeder zag de getuige dat het jongetje door de auto heen kroop.

De vrouw werd ondertussen ook gewaarschuwd voor haaien door een groep vissers. Ze gaf hier echter geen gehoor aan en bleef in het onveilige water zwemmen. Allison zou tegen de vissers hebben gezegd dat ze "haaien wilde ontmoeten". Zelfs nadat de hulpdiensten arriveerde, bleef de vrouw verder zwemmen. De vrouw is uiteindelijk door een reddingsboot het water uitgehaald.

foto: WBBH-TV

Allison Daugherty vlak voor haar arrestatie.

Vreemd gedrag

Volgens de New York Post is het kindje vervolgens opgehaald door een familielid. Na het incident kreeg het kindje eerst nog te eten in een restaurant. Jenny Wray, een restaurant medewerker beschreef hem als "een heel lief jongetje dat zich erg beleefd gedroeg." Hij leek zich niet bewust te zijn van wat er kort daarvoor was gebeurd. "Gelukkig maar”, zegt Jenny. In de week voordat dit incident plaatsvond, waren Allison en haar zoontje al drie keer in hetzelfde restaurant geweest, aldus Wray. Elke keer leek de moeder zich op een "vreemde" manier te gedragen volgens de medewerker.

De moeder die in hechtenis is genomen, moet 2 oktober voor de rechter verschijnen.

Ster advertentie
Ster advertentie