OMG

FunX-luisteraars doen trots mee aan no make-up day

  1. Newschevron right
  2. FunX-luisteraars doen trots mee aan no make-up day
Wat is er nou mooier dan helemaal jezelf kunnen zijn? Tenminste, van de buitenkant, voor een dagje, zodat iedereen je blote gezichtje kan zien. Het is no make-up day. Dat betekent dat een hoop vrouwen de mascara, foundation, eyeliner, blush, en lippenstift even laten liggen voor puur natuur. Tijdens deze speciale dag daagt de Brandwonden Stichting alle ladies uit om te laten zien dat echte schoonheid van binnen zit.

FunX-luisteraars zonder make-up
Dat echte schoonheid van binnen zit, is bijna een gegeven. Maar deze actie is ook om vrouwen met bijvoorbeeld brandwonden, wijnvlekken of andere 'bijzonderheden' een toffe dag te geven. De dames die naar FunX luisteren, kunnen zich helemaal vinden in deze dag. Onder andere Angela, Jo en Imane stuurden hun foto en verhaal op via de FunX App.



Angela: "Hier mijn selfie zonder makeup !! Dit heb ik zonder moeite gedaan. Heb soms wat mascara op. Maar thats it ! Vind het super van de brandwondenstichting. Be Natural!"

Jo: "Heb een hekel aan make-up. Ik slaap liever nog 20 minuten langer dan dat ik 20min vor de spiegel mezelf ga plamuren. Altijd make-up loos. Geen mascara geen foundation ook geen lippenstift #nomakeupday"

Imane: "No make up, heb het gedragen maar ik was na de zomer tebruin dus sindsdien niet meer gedragen x imane"

Mooi en naturel blijven
Ben je de make-uploze dag toevallig aan het uitproberen? Hier zijn wat tips om misschien zelfs wat langer door te gaan ermee.

#nomakeupday
Via twitter zijn er ook een hoop #nomakeupday selfies te vinden. Maar we beginnen met een aantal opvallende transformaties.







{source}

<blockquote class="twitter-tweet" lang="nl"><p>Tadaa <a href="https://twitter.com/hashtag/Nomakeupday?src=hash">#Nomakeupday</a> <a href="https://twitter.com/hashtag/nomakeupselfie?src=hash">#nomakeupselfie</a> voor de actie van <a href="https://twitter.com/BrandwondenNL">@BrandwondenNL</a> sms BRANDWOND naar 4333 en doneer eenmalig € 2,50 <a href="http://t.co/Xd5E0Qm871">pic.twitter.com/Xd5E0Qm871</a></p>&mdash; Anna Drijver (@anna_drijver) <a href="https://twitter.com/anna_drijver/status/512489540368760832">18 september 2014</a></blockquote>
<script async src="//platform.twitter.com/widgets.js" charset="utf-8"></script>

{/source}

{source}


<blockquote class="twitter-tweet" lang="nl"><p>Vandaag is het <a href="https://twitter.com/hashtag/nomakeupday?src=hash">#nomakeupday</a> @brandwondenstichting post ook een foto zonder make-up! Iedereen is gelijk! <a href="http://t.co/dnBrGoFElG">pic.twitter.com/dnBrGoFElG</a></p>&mdash; Pip Pellens (@pippellens) <a href="https://twitter.com/pippellens/status/512526181816868865">18 september 2014</a></blockquote>
<script async src="//platform.twitter.com/widgets.js" charset="utf-8"></script>

{/source}

Ster advertentie
Ster advertentie