OMG

Slapende man zit urenlang vast in vuilniswagen

foto: ANP XTRA
  1. Newschevron right
  2. Slapende man zit urenlang vast in vuilniswagen

Iedereen doet het: slapen. De ene kan het alleen in een bed, terwijl anderen al in slaap vallen op een stoel. Maar één ding is heel belangrijk: je wil niet gestoord worden tijdens jouw slaap! Daarom besloot een 33-jarige man uit de Amerikaanse stad Philadelphia om in een container te gaan slapen. Maar dat had hij beter niet kunnen doen!

Vuilniswagen

De container stond namelijk niet voor niets aan de weg. De man lag heerlijk te slapen in de container, toen de vuilnismannen het vuil op kwamen halen. De man werd wel wakker, maar het was al te laat. Voor hij het wist lag hij tussen het vuil en zat hij opgesloten in de vuilniswagen. Hij schreeuwde de longen uit zijn lijf, maar zijn noodkreet niet te horen door het vuilnis en het lawaai van de wagen niet te horen.

Bevrijd

De vuilnismannen hadden niets door. Na hun ronde parkeerden ze de vuilniswagen en gingen ze naar huis. De opgesloten man bleef schreeuwen en uiteindelijk kwam een voorbijganger op het geluid af. Hij belde meteen de hulpdiensten. Uiteindelijk werd de 33-jarige Amerikaan door de brandweer bevrijd en hij werd met spoed opgenomen in het ziekenhuis. Daar bleek hij onder andere been-, heup- en buikletsel te hebben.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie