OMG

Spotify heeft baan voor Obama: ''President of Playlists''

  1. Newschevron right
  2. Spotify heeft baan voor Obama: ''President of Playlists''

Streamingdienst Spotify heeft een opvallende vacature online geplaatst, namelijk die van President of Playlists. De eisen? Minstens acht jaar ervaring met het leiden van een invloedrijk land, goede relaties met een breed spectrum aan artiesten, een vriendelijke houding en een Nobelprijs voor de Vrede.

Vacature

Dit zijn al genoeg verwijzingen naar de Amerikaanse president dus, maar Spotify-oprichter en -CEO Daniel Ek richtte zich via Twitter ook nog eens direct tot Obama.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Feestje

Als er nog andere wereldleiders zijn die zich aangesproken voelen door de vacature, zullen de details wel duidelijk maken dat echt enkel Obama aan alle eisen voldoet.

"Je hebt een goede relatie met veel artiesten. Heb je ooit Kendrick Lamar op je birthday bash gehad? We willen er alles over horen.''

Droombaan

De oprichter van Spotify reageerde op de Instagrampost van de vrouw van de voormalige VS-ambassadeur in Zweden. Zij had gezegd dat Obama haar had toevertrouwd ''nog altijd te wachten op een baan bij Spotify, omdat ik weet dat ze daar van mijn playlist houden.''

Zomerlijst

Eerder liet Obama al blijken dat hij een Spotify-fan is. Sinds twee jaar deelt het Witte Huis een zomerplaylist van de president, waarop afgelopen zomer onder andere Jay Z, Method Man, Nina Simone, Pharrell en Mary J. Blige te horen waren.

Ster advertentie
Ster advertentie