OMG

Droombaan als je graag wiet rookt: tester voor wietproducten gezocht

  1. Newschevron right
  2. Droombaan als je graag wiet rookt: tester voor wietproducten gezocht

Rook je vaak wiet en kan je wel wat geld gebruiken? Dan biedt de marihuanawebsite AmericanMarijuana.org nu jouw droombaan aan. Ze zijn bereid om iemand die iedere week wietproducten test, 36.000 dollar (€32.575) per jaar te betalen. De producten die je gaat testen kunnen variëren van joints tot wietoliën en eetbare planten.

Deze baan bestaat echt

De 58-jarige Dwight Blake is de jacht op de wiettester gestart en vertelt The Sun dat er al goed op gereageerd wordt. Wel wil hij benadrukken dat dit niet om een grap gaat: "Deze baan bestaat 100%." Hij claimt zelfs dat ze Snoop Dogg hebben benaderd, dus wie weet klap jij straks jonko's met The Doggfather.

Aanmelden

Aanmelden doe je via de Facebookpost hieronder. Ze verwachten je cv, een duidelijke pasfoto, een link naar je socials en een link naar een korte video waarin jij vertelt waarom jij deze baan zo graag wilt. Daarna zijn er ook een paar kennisvragen zodat je de boel serieus neemt. Daarin vragen ze jou onder andere naar verschillende bijnamen van wiet. Het enige nadeel is dat ze iemand die achttien jaar of ouder is zoeken, uit een staat in de Verenigde Staten of Canada waar het roken van wiet is toegestaan. Dat wordt dus verhuizen.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie