OMG

Je kan $1000 verdienen met het bingewatchen van horrorfilms op Halloween

foto: Shutterstock
  1. Newschevron right
  2. Je kan $1000 verdienen met het bingewatchen van horrorfilms op Halloween

Het is oktober en dat betekent twee dingen: het weer wordt met de dag grauwer en er verschijnen om de haverklap nieuwe horrorfilms en -series online. Het halloweenseizoen is namelijk in volle gang en daar kunnen horrorliefhebbers met echte stalen zenuwen nu geld mee verdienen. Twee Amerikaanse internet- en televisieproviders zoeken namelijk iemand die voor 1000 dollar horrorfilms wil bingen tijdens Halloween.

24 uur

De opdracht? Vierentwintig uur lang horrorfilms naar keuze kijken en deze beoordelen via Twitter. "24 uur is 1440 minuten en de meeste films duren maar 90 tot 120 minuten. Dat zijn dus maar 12 tot 16 films", luidt het in de beschrijving. Om de marathon vol te houden, word je door de opdrachtgevers voorzien van snoep en een giftcard van Starbucks voor de nodige dosis cafeïne.

Marathon

Om in aanmerking te komen voor dit bloedstollende baantje moet je behalve een "onverzadigbare drang naar nachtmerriebrandstof" ook een volwassen inwoner van de Verenigde Staten zijn. Helaas heeft het voor ons dus geen zin om je op te geven, maar aangezien je deze weken waarschijnlijk toch het grootste deel van de tijd binnen zit (hallo corona), kan je net zo goed zelf zo'n marathon houden.

Nieuwe titels

Inspiratie nodig? In dit lijstje vind je een aantal nieuwe titels die Netflix aan hun horrorcollectie heeft toegevoegd. Zo kun je vanaf 30 oktober de nieuwe veelbelovende film HIS HOUSE bekijken op de streamingdienst. Maar ook de Egyptische Original Paranormal is aangekondigd. Wil je niet wachten? Je kunt nu al griezelen bijThe Haunting of Bly Manor, het vervolg op het succesvolle serie The Haunting of Hill House.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie